måndag 9 april 2007

Plask effin' plask

Det finns tydligen fler puckon som, i förhoppning om att bränna några stackars kalorier efter påskhelgens vansinnesätande, beger sig till simhallen på Annandagen. Jag och Miss E slog oss fram i vattnet likt två nödbedda Titanicpassagerare medan folk armbågade och sparkade oss i sidan, magen och huvudet. Var man för sig själv. Rädde sig den som kan. Och du tjejen som tyckte att det var en alldeles utomordentligt bra idé att plaska med fötterna som om det inte fanns någon morgondag medan vi simmade bakom dig? Be en tyst bön att vi aldrig ses igen.

- Nu går jag och solar, sa Miss E när vi lyckats ta oss upp ur bassängen där x antal hundra huvuden guppade upp och ner och x antal hundra armar och ben plaskade febrilt.
- Nu går jag hem, sa jag och tänkte på påskgodiset som jag gömt längst bak i skafferiet.

Antal minuter i vattnet: hyfsat få

Antal sparkar i sidan: 43

Antal gånger jag i ren jävelskap rev folk som simmade förbi mig: 13

16 kommentarer:

elin sa...

Det är just därför jag aldrig simmar i simbassänger. Det, och det faktum att jag på nära håll sett vad som finns på botten. Gamla plåster är det minst äckliga som simmar omkring därnere. Beware of kallsupar!

Miss KeepYourDistance sa...

Tack ska du ha, hahaha! Jag ska tänka på det nästa gång jag är i simhallen.

Maria Byström sa...

Usch. Jag tål inte trängsel i simbassängen.

Fy och tvi.

Miss KeepYourDistance sa...

Fy fan för trängsel. Man borde ha något vasst som man kan peta folk i sidan med när situationen blir ohållbar. Människor är så själviska. Kan jag inte få simma ifred, aaarrrgh... ;)

Cax sa...

Hoho haha! Det lätt som en halvbra simtur. likt två nödbedda Titanicpassagerare haha...Guudie! :D

Miss Upsey Daisy sa...

Underbart. Jag ser framför mig hur det då kommer att se ut när jag simmar vansbrosimningen i sommar. När alla startat går det ner dykare för att förvissa sig om att ingen stackare har fått en lite för hård knuff.

Men jag får bege mig till Valhalla och öva då. Det verkar vara en bra start på något vis.....

Fröken Lund sa...

Ha ha ha. Jag ser vissa paralleller med när jag är ute och cyklar och folk alltid tar mig i uppförsbackarna. Helst skulle jag vilja putta till dem så de välter. Vissa gånger trampar jag på utan bara h-vete för att de inte ska ta mig. När jag sen kommer hem är jag som en enda blöt fläck med ansträngningsastma, blodsmak i munnen och yrsel. Det är sällan värt det, men jag kan inte låta bli.

vajl sa...

just pga det här du skrev om som jag vägrar simma. de gånger jag simmat regelbundet har jag haft förmånen att få gå när en bekants barn tränade konstsim i ena ändan av bassängen, eller så jobbade jag själv på simhallen så jag simmade innan vi öppnade, mol allena. underbart var det. stackars dig, man blir ju rent hatisk. falling down släng dig i väggen!

emma sa...

Ja ska man simma ska det vara gott om plats. huuu för trängsel!

Mary Lady Luck sa...

Jag vill också simma, men bara om poolen innehåller chips. Då ska jag ha öppen mun hela tiden för att få maximalt antal chips-supar.

Mel sa...

Jag kan inte låta bli att gapskratta åt både Miss KYD och Fröken Lund. Miss KYD, jag vet precis hur det känns och du skulle kommit på min spinning i stället. ;)

Fröken Lund påminde mig att nästa gång jag är i Lund ska jag se till att inte cykla förbi henne, jag är nämligen en av de där som ALLTID ska cykla förbi alla som är framför mig och jag vill inte riskera att bli puttade av Frk. Lund :p

SixesAndSevens sa...

Eeew...Då fick du ju med dig främmande hud hem... Alltså när du rev folk. Vilket i och för sig var en bra sak att göra! :)

Loppanlej sa...

Bra jobbat, det gäller att ge igen så mycket det bara går.

SnyggLirre sa...

Hahahaha låter precis som Tjejsimmet i Vansbroån förra sommaren, skillnande är nog bara att det är lite strömt där och att tanterna gärna simmade ÖVER mig för att ta sig fram. Ett litet knep jag tog till då var att göra galet hårda bensparkar och hårda armbågar åt både höger å vänster, då fick man simma ifred..

Rosetta Sten sa...

Hej, hej Miss KYD!
Grattis! Du har vunnit min bok. Mejla mig och tala om var du vill ha den skickad så ser jag till att du får den asap. :-)
Rosetta

Miss KeepYourDistance sa...

Cax: Och det var ingen överdrift.... :)
Miss UD: Då ses vi på Valhalla. Känner du hur någon river till dig i vattnet är det förmodligen jag, hahaha! ;)
Fröken Lund: Hahahaha! Jag hatar när folk ska förbi mig - vad det än gäller. Fasen. Vi behöver nog hjälp du och jag. :)
Vajl: Falling Down är ingenting när jag blir ordentligt frustrerad, hahaha! ;)
Emma: Man ska vara själv. Synd att det är så satans dyrt med pool... :P
Mary: Mmmmm... Chips....
Mel: Hahaha! Vi får gå och simma allihop och se vad som händer! :)
Sixesandsevens: jag hade nog rysligt mkt DNA under naglarna när jag klev upp ur bassängen. :)
Loppanlej: Fuckin' A! :)
Snygglirre: Jag hör dig. Jag gör samma sak med benen och riktigt hoppas att det kommer någon idiot bakom som jag kan sparka till i trynet, moahaha! ;)
Rosetta Sten: Skojar du???? :O