onsdag 18 april 2007

They're... EVERYWHERE!!!

12 läsare från Göteborg. Jag svimmar. Det är ju... en MASSA människor. Jag går aldrig mer utanför dörren. Jag kommer att se potentiella läsare överallt. När jag står och väntar på spårvagnen. När jag köper snask och halvfabrikat i affären. När jag går runt på stan. När jag slänger sopor. Tankarna kommer mala i huvudet: är det där en läsare? det där? han? hon? omigod, kanske... hon... iiii....
Det slutar med att jag sitter i soffan med en kudde tryckt mot bröstet, övertygad om att hela världen ser mig. ALLA!!! Mamma... (Som dessutom tittar in hit ibland, hon också...)
Det är nog dags att investera i en något mer... diskret outfit. Det är svårt att vara anonym i blå hätta. Dessutom har jag börjat outa den här bloggen för folk jag känner. Omigod. Jag har inte ens räknat dem! Jaysus. Man blir ju paranoid för mindre. Nu ska jag gå och andas i en Icakasse och lugna ner mig.

Inga fler nu. Tänk på att jag har högt blodtryck.

10 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Tänk om du skulle se dig om och bara se små klonade gummor med blå hatt. På Järntorget, i Femmanhuset.. Liseberg. Alla ätandes marsipangrisar...

;-)

Anonym sa...

Jag som fått för mig att du bodde nere i Lund. =P

Miss KeepYourDistance sa...

Miss UD: Hahaha! Det vore en syn för gudarna! :)
Anonym: Det måste vara min skånska brytning... ;)

Cax sa...

Å då har du ju glömt bort alla turister!
Tänk vad många turister det finns som läser din blogg. Å på sommarhalvåret åker ALLA dom till Gbg bara för att få se din hatt! :D

Ja just det ja...fick ju inte skriva här. Ehh var ju bannlyst här...ehh he he F'låt!
Ska bara posta detta så att jag kan radera det sen...euhm...

Anonym sa...

Du kan ju skaffa Statcounter så får du se exakt hur många som läser varje dag, vad de söker på för att hitta hit och vilka IP-nummer de har. Lite lättare att klura ut vilka som läser då, om det är folk man känner förstås.

Gumpekloff sa...

Oj, förlåt, har inte varit inne på datorn på länge. Glömde ju att skriva med mig. Muahaha *hänsynslös mot högt blodtryck*. Jag är från Göteborg. Och jag läser flitigt i din kleine blogg :)

Emma sa...

Har inte heller hängt med på några dagar & jag är göteborgare också!

Melanie sa...

Vet hur det känns...Jag blev ju outad i dag jag med, läskigt värre! Och Fredrik, om du läser det här, sluta stalka mig!

Fröken Lund sa...

Anonym: Det är ju jag som bor i Lund! Ett litet missförstånd där. ;-)

Miss KeepYourDistance sa...

*kryper ihop i fosterställning och suger på tummen*

Eeeek... Men ni är ändå himla välkomna. Så klart. :)

Melanie: Oj... Men hade du något pinsamt på bloggen? Jag har för katten skrivit om min toalettskräck och... andra pinsamma saker här. Är det värre än det? :)