fredag 27 april 2007

Spännande fredag

Jag fick hem ett stort vitt kuvert från Statistiska Centralbyrån med en enkät om hälsa. Jag hatar enkäter mer än människor med vita pärmar som hoppar på mig på stan, men om det står mellan att plugga och fylla i en boring as shite undersökning så fyller jag gärna i en boring as shite undersökning. Så jag kryssade så det stod härliga till. Hur mycket tränar du? Lagom mycket. Hur mycket frukt äter du? Så det sprutar ur öronen. Röker du? Nej. Snusar du? Nej? Har du någonsin rökt? Nej. Har du någonsin snusat? Nej. Har du någonsin provat marijuana eller hasch? Jag har hållit i en joint. Räknas det? När jag kom till delen där man ska fylla i sina alkoholvanor funderade jag allvarligt på att ljuga lite. Hur mycket vin/sprit dricker du i genomsnitt varje månad? Ett glas vin. (Det fanns inget alternativ för ett halvt glas vin - ELLER champagne) Inga frågor om choklad heller, för den delen.

Nu är det bara till att stoppa kuvertet på lådan och invänta ännu ett brev från Statistiska Centralbyrån där de frågar om jag egentligen är död.

För att SCB's dator inte ska självdö av tristess när den läser min enkät skrev jag prydligt längst ner:

"Min sambo röker, snusar och super för oss bägge två. Dessutom är min katt galen och jag äter anabola."

Sedan insåg jag att det inte alls var särskilt roligt och ångrade mig och skrev till "jag skämtade bara - min katt är inte alls galen" och målade dit en smiley.

3 kommentarer:

JR sa...

*asgarvar*

Varför kommer jag aldrig på sånt där när jag stönar över dessa tråkiga enkäter???

Så jävla fyndigt! :D

Miss KeepYourDistance sa...

Det kryddar onekligen upp enkäten ifråga lite. :)

hedgehog-sara sa...

hahahahahaha!!