torsdag 15 februari 2007

Antal dagar utan cola: 1

Om jag hade blivit tillsagd att jag inte fick äta hästbajs, för att det är skadligt för mina tänder, hade jag säkert varit sugen på det också.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Var kommer hela den här grejen med Beverly Hills ifrån? Och varför är det bara Steve o Claire som får uttala sig? Har nog aldrig sett Kelly eller Donna säga nåt... Bra Blogg förresten!

Fröken Lund sa...

Gör som jag. Ta en fluortablett efter varje burk med hästskit... jag menar förstås cola. Det dämpar det dåliga samvetet lite. Men jag är också vansinnigt colaberoende. Fast det går i vågor. Ibland så är jag inte sugen alls och då kommer jag på mig själv med att det gått veckor utan cola. Vanligtvis är jag dock sjukligt beroende.

dddd sa...

Nina: Hahahaha! Steve och Claire är mina favoriter. Jag missbrukar dem. Jag vet. Jag ska börja variera mig lite. Kanske.
Jag var inne på en annan skojig blogg som hade något liknande, fast med "Brady Bunch". Det var en ny bild varje dag och ett citat under som passade in på inlägget för dagen. Jag kör samma stuk, fast med Bevvan. Jag skriver på engelska, eftersom jag tycker att det blir roligare på engelska. det var historien bakom. Och Kelly och Donna har yttrat sig. Liksom Brenda. Och Nat. Och David. ;)
Fröken Lund: Tandis sa att jag kan skölja munnen efteråt. Det skulle tydligen motverka... ngt. Jag är också sjukt beroende. Jag märker ju det bara på en dag. Det är som ett gift, vilket är inte så lite skrämmande. Fuck.

Fröken Lund sa...

Testa en detox. Jag körde en avgiftning från socker för typ 7 år sen. Det var smärtsamt och svårt. Gudarna ska veta att det tamejfan är socker i allt. Men efter 2 månader hade jag inget godis- eller colasug längre. Sen fyllde jag år och fick ett paket schweizisk choklad skickad till mig av en vän som jag inte hört av på väldigt länge. Chokladen låg i kylen och lockade i flera dagar innan jag fick en frosseriattack som skulle ha gjort en bulimiker avundsjuk. Jag satte i mig choklade med omslagen på och allt. Nä, okej, jag tog av omslagen.. Men gud vad jag frossade. Jag åt upp allt. Sen var den avgiftningen förbi och jag sjönk ner i träsket igen. Jag som var så stark ett tag och hade såna ambitioner. Det var som att jag var tvungen att suga upp det sista vi haft kvar av vår kompisrelation genom att äta upp godiset hon skickat till mig. Det känns rätt symboliskt att tänka på att vår vänskap verkligen dog efter frosseriattacken.

dddd sa...

Jag kan verkligen se det framför mig. Seriöst. För jag är likadan. Skillnaden mellan dig och mig är att jag förmodligen hade satt i mig pappret med. Tveklöst.
Jag vill liksom inte ge upp godis helt. Iaf inte choklad. Jag begränsar mig till helgerna nuförtiden och vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte fick min dos choklad åtminstone en gång i veckan. Jag hade förmodligen klarat 2 månader. Det gäller bara att jobba upp tillräckligt med motivation, antar jag. Suck. Jag har lyckligtvis inga polare som skickar mig choklad. Därenmot fick jag ett vykort av en amerikansk kompis med en massa Hershey-kisses på framsidan. Hade det varit ätbara hershey's hade jag varit illa ute. Uj, uj, uj...

Mel sa...

Jag försöker också hålla mig från socker och bara äta lördagsgodis. Det går rätt bra i ungefär tre veckor, sen kommer veckan innan mens och då är det kört.
Och för att göra saken värre fick jag ett presentkort från jobbet på 150 kronor i en chokladbutik... min enda räddning är att chokladbutiken ligger på andra sidan stan och jag har ingen bil.

Anonym sa...

haha! det förbjudna är oftast det man vill ha...

SixesAndSevens sa...

cola light är nog jävulens egen dryck... det GÅR inte att sluta.

dddd sa...

Emma: Sant. Så sant...
Sixesandsevens: Du har så rätt. Hin Håle själv står och häller i något beroendeframkallande (förutom koffeinet) i den förbannade drycken. Säkert gräs. Säkert.

Anonym sa...

jeeze. Jag är sockerberodne. Jag veeeet. Och jag har inte ens tanken på att sluta. Dålig karaktär är bara förnamnet.

Men... skräcken för tandläkarräkningar är stor. Det sporrar mig. Att borsta tänderna. Ofta ;-)