fredag 9 februari 2007

Sluta jucka. Jag äter.

Saker jag inte vill se när jag äter middag:

Patrik Ekwall göra äckliga saker med tungan.

Patrik Ekwall göra märkliga saker med höften.

Det var allt.

Ja, jag tittade på Let's Dance ikväll. Ja, jag kommenterade det högt och ljudligt i soffan. Ja, jag fredagsmyser. Nej, jag har inte fått panikångest än. Ja, jag vräkte precis i mig en påse chips.

Så. Färdig.

7 kommentarer:

Malou sa...

Patrik Ekwall i röd sparkdräkt ligger rätt högt på min lista... I de där byxorna så hans skrev 2 meter långt ut. Oh, the horror!

Fröken Lund sa...

Herregud. Den bästa rubriksättningen någonsin! :-D

Patrik Ekwall i rutan över huvud taget får mig att förlora aptiten. Malou med sitt "förföriska" (?) minspel slipper vi åtminstone sedan en vecka tillbaka. Jag tyckte det var så skämmigt att jag rodnade och fick hålla för ögonen när hon skulle dansa. Att hon sen trillade för två veckor sedan gjorde ju inget bättre. Lilla teskedsgumman; du ska sitta i morgontevesoffan inte guppa runt på ett dansgolv på Swedish prime time.

Kanalisera sa...

Usch, sluta titta på Let's dance, man blir så generad att man får ont i magen. Testade en gång och höll på att dö. Aldrig mer.

Apropå dina Daily Bevvan, testa att klicka på verktyg, internetalternativ och sedan knapparna Ta bort cookies och Ta bort filer. Om du inte redan gjort det vill säga...

Kerstin sa...

Ja, usch och bläää. Jag tycker Patrik är uräcklig alltså :(

dddd sa...

Malou: Visst såg det två meter långt ut!! Håller med. Eeeew...
Fröken Lund: Jag var tvungen att fundera på den lääänge... :D Och hans förföriska sätt gjorde att jag satt och täckte över ögonen 99,9 % av tiden han befann sig på dansgolvet. Iiiiii....
Kanalisera: Jag ska göra det nu på en gång. Tack!
Kerstin: Det blir liksom en kombo av allt möjligt äckligt. Konstigt hår, för mkt gelé, för mkt juck, för mkt tänder, för mkt... allt. :S

Mary Lady Luck sa...

Jag klarar verkligen inte av det där programmet - såg typ 5 minuter förra säsongen och blev så djupt generad för alla inblandade parters skull att jag inte har kunnat titta sen dess. Vilket gör det ännu mer underhållande att läsa löpsedlarna på väg till jobbet varje lördagsmorgon - alltid är det någon som rasat/chockat ha ha!

Anonym sa...

Precis! Vad är det för fel på Patrik Ekwall? Jag bara undrar...