lördag 3 februari 2007

Hmmm

Alltså. När kan man säga att romantiken är officiellt död i ett förhållande?

Är det när man kissar med öppen dörr eller när man istället för sexiga underkläder köper ett sex-pack strumpor eftersom det är mer praktiskt?

Sug på den en stund.

21 kommentarer:

Anonym sa...

Ja.

a spoonful of mint sa...

Inget av dom tror jag...

Anonym sa...

ah, kul att du gillade frågan ; ) Men nu äter du alltså inte p-piller? Hur skyddar du dig? Asså, jag vet med mig att jag inte kommer börja med kondom. Hu. Samtidigt kan man ju inte gå o hoppas på att inte bli gravid. Vissa säger att om man har haft problem med hyn kan de bli värre när man slutar. Samtidigt säger nästan alla att sexlusten blir bättre utan p-piller. Dålig hy lr bra sex? hm...

Anonym sa...

Romantik? Vad är det? (har hört talas om det, men... du vet hur det är med minnet på ålderns höst ;-) )

Anonym sa...

men vänta.. inte nog med att jag kissar med öppen dörr, jag kan kissa om maken borstar tänderna.. inte så jättegärna, men om det kniper. och jag tror nog vi är hyfsat om inte romantiska så iaf.. kära. :/ au secours, är vi dödsdömda enligt dina mått mätt? ärligt, jag har nog värre bekymmer än det just nu. är det kul med engelskan då?

Anonym sa...

Hejsan! Jag undrar en liten sak, jag har läst din blogg länge nu och du hade ju blogg.se först och bytte sedan till blogspot. Jag funderar lite på att göra detsamma, men vet inte riktigt än. Vilket tycker du är bättre, och vilka är för- och nackdelar med att byta? Tacksam för svar!

Mary Lady Luck sa...

Jag och E har en toadörr utan lås, det stör inte oss men våra gäster. Det kvalar nog in i romantiker-död eftersom det har varit så i ca 3 månader nu och ingen av oss lyfter ett finger för att fixa till det.. men vi är skitbra kompisar ha ha ha!

Matilda sa...

Nånstans där imellan tror jag att romantiken så gott som är död.
Men å andra sidan, vad ska man med romanik till när det finns så mycket mer som är roligare i ett förhållande?

Anonym sa...

fast vet ni nån som i så fall har romantiken levande i sitt förhållande efter några månader- o ska man sträva efter det som nåt primärt? det innebär en seriemonogami av astronomiska mått.. jag har nog hellre mitt ihopakissande i så fall. man kan väl försöka visa samma hyfs mot sin karl/kvinna som mot andra människor bara? inte rapa o fisa mer ogenerat med dem än med kompisar eller på stan? jag vet inte jag...

linlasj sa...

Låser alltid dörren. Det skvalpar så konstigt annars.

Ska gå och slå upp ordet romantik, vet inte vad det betyder. Har nog glömt det. Bland alla sentimentalitet.

Linda K sa...

kissa med öppen dörr?! det har jag gjort i minst 8 år,och vi ******* fortfarande riktigt passionerat ;D

dddd sa...

Jerk: Du ska svara nej. Nu är du så god och skickar mig en marsipangris. Pronto.
Yeh-Yeh girl: Det var strumpor med Nalle Puh på. Jag gillar verkligen Nalle Puh. Han är ju jättesexig!
Alexzandra: Om du ger mig din mailadress så berättar jag mer.
Maria: Romantik är när man får massage i mer än en timme. Och när det helt oväntat ligger en påse med chokladpraliner från ngn liten chokladbutik på bordet. :D
Vajlan: Alltså, romantiken är absolut inte död i det här hemmet. Jag ville bara se vad ni tyckte. Jag kan, om det kniper, kissa när min kille duschar. Här är det ingen som är dödsdömd bara för att de inte är über-pryda.Inte alls. Och det finns ju, som du säger, värre saker än att kissa med öppen dörr.
Jo, engelskan är rolig. Hyfsat. Det är ju inte franska, men, men... Lite konstigt att bara byta språk sådär, men det är ju helt klart enklare med engelskan. Man har ju så mycket gratis. Men grammatiken är rätt tuff, faktiskt. Men det blir nog roligare snart.
Lina: Jag tyckte Blogg var bra eftersom man kunde pilla med koderna utan några större problem och ändra utseendet och så finns det ju en aktiv-lista som gör att folk kanske upptäcker en, om det är det man vill. Men jag tröttnade på Blogg - dels för att den segade sig väldigt ofta, dels för att inlägg ibland bara poff! försvann. Frustrerande värre. Blogger är, tycker iaf jag, mycket bättre. Det finns en massa roliga saker man kan göra här, utan att vara särskilt datakunnig. Jag menar, jag är rätt korkad när det gäller koder mm, men har inga större problem med att pilla på saker och ting i min nuvarande blogg. Det finns en massa olika templates (layouter) att välja mellan, du kan ändra utseendet hur lätt som helst, det står väldigt utförligt när du väl skapar en blogg här. Blogger har mer möjligheter än Blogg. På sistone har Blogger dock krånglat en jäkla massa, men förhoppningsvis är det bara temporärt. När det fungerar är det toppen. Jag ser inga nackdelar med att byta. Tvärtom. Jag gillar Blogger (när Blogger funkar,alltså...). Hör av dig om det är något mer du undrar över. :)
Mary: Hahaha! Vad skönt att höra!
Matilda: Tja, det går väl lite upp och ner. Men det gör det väl för de flesta... Och jag måste köpa strumpor. Jag menar, han snor dem ju faktiskt. Hela tiden!
Vajlan: Hahahaha! Touché!
Slars: Du får googla lite. :D
Linda K: Jag blir väldigt glad när jag hör sådant! :D

A fistful of me sa...

Du måste ju berätta om maskeraden, hur var det? Vad var du utklädd till, till slut? Är så nyfiken! :D

Kerstin sa...

Jag typ bajsar med öppen dörr och fiser ogenerat medan jag äter middag. Shit - vad jag dödar romantiken i mitt förhållande :)

dddd sa...

A fistful of me: Jag gick som Dorothy i Wizard of Oz och hade jättetrevligt. :D
Kerstin: *Vrålar av skratt* Alltså... Ahahahahaha! Tack. Jag behövde det där. Seriöst.

Anonym sa...

Eftersom jag är en fin flicka uträttar jag mina behov med stängd dörr, men det är nog inte det som håller romantiken på topp. Det är nog snarare det faktum att jag inte är en fin flicka på andra ställen. ;-)

Mel sa...

Jag börjar tro jag är den enda singeln i hela Sverige! Har ALLA gått och skaffat partner eller?!
Jag kan inte svara på den här frågan Camilla, för jag har aldrig kommit så långt i ett förhållande någon gång.

Men nu går jag ju i och för sig och väntar på herrbesök framöver men även risken att jag faller pladask för honom (igen) så är han nog (tror jag) en av världens mest oromantiska män.

Emelie sa...

Hur man tar död på romantiken är ju olika, men det jag hängde upp mig på i inlägget var hur underkläder och strumpor kvalade in som samma sak? hmm.. Hur får man in rumpan i ett par tubsockar från intersport undrar jag?

Anonym sa...

jag kan tycka det är lite romantiskt att kissa med öppen dörr. att vara öppen med sig själv. sen kanske man bör stänga dörren om man är lite dålig i magen eller sånt ...

dddd sa...

Rosetta Sten: Hahahahaha! Jag ser framför mig en läderpiska och en röd boll att stoppa i munnen. Och ett stort sado-kors. Bränns det? :D
Emelie: Jag tänkte nog snarare på att jag köper strumpor och använder de som... strumpor. Typ. Underkläder och strumpor är ju inte samma sak. Åtmionstone inte för mig...
Drowsy: Hahahaha! Sant. Såvida inte ens partner går av på det. :D

Anonym sa...

När man applåderar varandras pruttar.

Så är det.