måndag 5 februari 2007

Jag är inte förstoppad. Jag ser ut så här.

Låt mig bara förtydliga en sak apropå det där lilla inlägget (scrolla) om att jag köper strumpor istället för sexiga underkläder eftersom det är mer praktiskt. Det var någon som hade svårt med min jämförelse. För det första köper jag aldrig tubsockor. Jag är allergisk mot tubsockor. Speciellt vita. Och tydligen smittar det av sig, eftersom den enda som köper tubsockor i det här hemmet (och nu pratar jag inte om min katt) aldrig använder sagda tubsockor själv, utan snor mina fina, apdyra strumpor. Raaah! Jag har heller inte för vana att knö in tubsockor i rumpan. Eller rumpan i tubsockor. Jag har visserligen aldrig försökt, men jag kan tänka mig att det förmodligen är skönare att knalla runt med tubsockor i ändan än i ett par stringtrosor. For real.

Jag köper strumpor eftersom jag använder strumpor varje dag. Jag använder sällan sexiga underkläder. De åker ju ändå bara av. Det är väl lika bra att näcka med en gång. Med det inte sagt att jag inte äger några. För det gör jag. För sakens skull. Det är som med brandlarm. De är bra att ha när det väl börjar brinna. Nu har jag i och för sig inget brandlarm. Och det där var en väldigt konstig jämförelse. Hm.

Och det där med romantik. Jag tror inte att jag har någon vettig definition på vad romantik egentligen är. Men jag kom hem till ett kliniskt rent hem och lagad mat idag, vilket är mer än vad Mister X brukar komma hem till efter en hård dag på jobbet. Han brukar mötas av en slightly kutruggig, rufsig liten gestalt som sitter och bloggar och mumlar något i stil med: hejhejhurvardetpåjobbetåhjustdetmatenharjagjuglömtfasenocksåvadärklockan?

Jag kissar med öppen dörr eftersom jag har toalettskräck. Låt oss kalla det... terapi. Och med toalettskräck menas: vår toalett är så liten att jag tokvägrar gå när Mister X är hemma. Inte toalettskräck som i: jag är rädd för den stora vita stolen. Och då är jag ändå allt annat än pryd. Vi har raptävlingar här hemma, for pete's sake. Men när det gäller de där behoven som varenda jäkel har och de där sakerna som varenda jäkel gör* skulle jag behöva lägga mig ner på en fin liten soffa hos en väldigt dyr liten doktor och låta mig tokanalyseras för, seriously - jag behöver hjälp. Big time. Offentliga toaletter ska vi inte ens tala om. Oh, the humanity... Jag är allergisk mot offentliga toaletter. Speciellt sådana där bås. Arrrghh.. Jag. Hatar. Bås. Ryyyys...
Det är ett under att jag inte blivit apförstoppad under de sex år som jag har varit tillsammans med min nuvarande kille. Hur jag och min mage överlevt de senaste sex åren? Jag säger att jag ska duscha. (skrattpaus) Jag vet inte vad som är roligast. Det faktum att han inte en enda gång under sex års tid undrat varför jag duschar så jävla ofta eller det faktum att jag är är helt koko.

Och nu kära vänner, efter att jag berättat allt det här, måste jag tyvärr döda er.

*Bajsbajsbajsbajsbajs - jag kan i alla fall skriva det.

28 kommentarer:

A fistful of me sa...

Jag vet precis vad du menar! När jag var liten hade jag stooora problem med det där, vägrade bajsa någon annanstans än hemma. Efter att spenderat en vecka i ett franskt kloster, där toaletterna var apäckliga bås så är min bajsskräck helt borta nu. Jag förstår iaf precis vad du menar! :) Härlig liknelse där, med brandlarmet! ;)

Anonym sa...

Hm. Jag har aldrig funderat på det förut. men jag tror att även jag har någon form utav bajsskräck - jag har aldrig någonsin gjort mer än det nödvändigaste på en officiell toalett. weird. Men så är det. Jag är med dig i dina fobier - officelltoa, step out of the way for the hometoa! ^^

Anonym sa...

Du är sjukt sjuk, men jag tycker om dig ändå :-)

dddd sa...

A fistful of me: Men jag är ju inte liten. Var ligger det där klostret? Jag åker dit på studs!
Anonym: Offentliga toaletter borde bombas. Iaf de där båsen. Varenda en. Ja, kanske inte VARENDA en. Men nästan. Två kan få vara kvar.
Miss E: Ska du säga. Moahahahaha! Och låt mig tillägga: Ha! :D

annen sa...

Hatar också tubsockor, särskilt vita! Jag kastade min pojkväns alla par tubsockor innan vi flyttade ihop, inga tubsockor i våran lägenhet inte! Och jag har inte sett röken av en endaste sen dess :)

dddd sa...

Annen: Tubsockor och sandaler. Kan det bli hetare? Nä. Just det. :D

A fistful of me sa...

Det dära klostret ligger i ehm, ja nånstans i Frankrike, mitten? Taizé heter det! Dom toaletterna var vidriga! Om du vill kan jag gå in på detaljer! Äckligt var ordet! Jag tvingades bort med min bajsskräck. Ett annat bra tips är att härda sej med bajshumor! :D Det blir inte lika läskigt utan en sak alla måste göra!:D Håller helt med om stringtrosorna btw!

Anonym sa...

Hehe..när jag var liten var vi på semester i någon stugby utanför Göteborg..de hade bara utedass där, så efter några dagar fick mina föräldrar åka in med mig till stan, så jag fick gå på en riktig toalett..nu har jag kommit över mina issues med utedass :)

Anonym sa...

fast jag tror att de flesta inte vill bajsa på offentliga toaletter men ibland måste. eller, så har jag förstått, för det är många som hållt med när jag berättat att jag är sån som du, att jag hellre åker hem - o det tar en halvtimme med- än gör nummer två på stan. om inte det går att göra det utan att det hörs, känns eller på annat sätt märks av andra. och det finns inte många såna sejfa toaletter dessvärre. jag skulle gladeligen betala en hel guldpeng för en sån! :D

förresten skrev jag att jag tror att du ljuger om chokladen o marsipangrisarna för du är ju SMAL ju, men den kommentaren censurerades tydligen bort av blogger.. de är i maskopi med Känn Dig Tjock- Köp GI-special idag-maffian tydligen... du skulle inte få läsa att du ser smal ut..

Fröken Lund sa...

Jag hakar på "A fistful of me" om att bajshumor kan härda och få bort problemet. (För ett problem är det ju om det påverkar det dagliga livet). Låt oss alla i fortsättningen inleda alla kommentarer med "Bajs" åt Miss KYD! Det kanske botar skräcken. ;-)

Själv är jag inte så rädd för bajs. En kille jag var tillsammans med för flera år sen fes aldrig någonsin under vårt förhållande. Ibland brukade jag mobba honom genom att stå och göra pruttljud utanför toalettdörren när han var där inne och gjorde 2:an. Jag kanske kan lära Mr X lite för att få dig att loosen up?

Anonym sa...

Åååååå, vad jobbigt det låter...

.... en hemsk sak beträffande offentliga toaletter är när man kommer in och upptäcker at den innan har lagt en kabel eller två och ränderna detta för med sig är fullt synliga.

Att även om man inte har gjort annat än att kissa så vet jag att personen efter kommer tro att jag är orsaken... huvva...

Kerstin sa...

Hahahahaha - min kille önskar jag vore lite mer som du kan jag säga :)

Emelie sa...

Men f´låt...jag skojjade ju bara...
Att du inte stoppade in rumpan i ett par tubsockor (eller tvärt om) tog jag som en självklarthet...

Anonym sa...

Hahaha känner igen mig so mucho! Det där med strumpjakten fick jag också stå ut med de första åren, men jag har numera börjat köpa strumpor med någon liten brodyr högst upp.. så kan jag ta honom på bar gärning! :)

Anonym sa...

Jag har en kompis som kan rappa hela sitt namn, två gånger på raken. Och han har dessutom ett ganska långt namn. Det ni! :-)

ingis sa...

Vad du än gör, åk inte till Taizé. Jag var där och kunde knappt gå på toa en gång om dagen, det är så äckligt! Riktigt vidrigt. Risken är att det bara blir värre för dig!

ingis sa...

Vad du än gör, åk inte till Taizé. Jag var där och kunde knappt gå på toa en gång om dagen, det är så äckligt! Riktigt vidrigt. Risken är att det bara blir värre för dig!

dddd sa...

A fistful of me: Vänta nu... Taizé? Jag tror att jag hört talas om det. Visst åker en del dit på konfirmationsläger? Eller stannar där ett tag bara för att umgås med människor från världens alla hörn? Eller är jag ute och cyklar nu? Är det ngn slags community?
Jerk: Jag ÄLSKAR utedass. Jag har konstigt nog inga som helst problem med utedass. När jag firade midsommar mitt ute i skogen förra året fanns det bara dass - det stank och var hur äckligt som helst, men jag diggade det hur mkt som helst. Äntligen kunde jag gå utan att få värsta panikattacken. Jag ska tamejtusan installera ett utedass på gården här hemma. :D
Vajlan: Min sambo är helt makalös - han kan gå överallt. ÖVERALLT. Jag förstår mig inte på honom. Och han tycker att jag är knäpp. Så det går liksom på ett ut.
Det var ju väldigt rart av dig att säga att du tycker att jag ser smal ut. För det är jag inte. Det är bara i vissa vinklar. Jag svär. Mina axlar är rätt beniga, men jag har jäkligt kurviga höfter och lovehandles så det visslar om det. Men jag är nöjd iaf. Och ang marsipangrisarna - det är 100 % sanning. Kom hit och kolla en fredagkväll. Jeez... Frosseri är bara förnamnet. :D
Fröken Lund: Bajs. Hahahaha! Jag skickar hans mailadress. Seriöst. Han tror inte att jag varit på toa en enda gång på sex år. Otroligt. Let's keep it that way.
Maria: Eeeeeewwww... Jag ska äta lunch nu. :D
Kerstin: Ibland önskar jag att min kille vore lite mer som jag. Vi är helt olika. Han knallar glatt in på toan med en tidning medan jag smyger omkring och kollar så kusten är klar. Sanslöst. Eller, nej. Han får vara som han är. Jag vill inte ha en förstoppad pojkvän. :D
Emelie: Hahaha! Snälla, jag tar inte illa upp. Man får säga det mesta till mig. Jag pallar det. Folk får kommentera fritt. Och vet du - jag sitter med tubsockar i rumpan as we speak! :D
Me: Jag kan komma på att jag känner igen de där strumporna som han har på sig när vi sitter och kollar på tv. När jag börjar skälla brukar han säga: Men, du gav ju de till mig. Minns du inte det?
Hahahahaha!
Rosetta Sten: Coolt. Stencoolt. Skulle försöka på studs, men jag sitter tyvärr på biblioteket. Det är nog inte så poppis. :D
Ingis: Jag tror att jag hört talas om Taizé. Det ska tydligen vara ett rätt kul ställe - om jag minns rätt, alltså. Men äckliga toaletter drar ju ner det avsevärt. Iaf i mina ögon. Då sätter jag mig hellre i skogen. Allvar.

Johanna sa...

hahahahhaha. jävligt kul inlägg.

känner igen mig sjukt mycket in det där bloggandet och "ojsan, redan hemma? ja, jag hade TÄNKT laga mat och diska lite, men, ja. Håller på med ett inlägg här"

hehe.

men kanske borde skärpa sig lite.

Åter till bajset. Alla har nog en viss bajsskräck tror jag. Fast att säga att man ska duscha är kanske lite extremt. haha. men vansinnigt kul.

dddd sa...

Lilla J: Att blogga är som knark. Knark! Aaarrrgh... Nej, nu ska jag gå och duscha. :D

Emelie sa...

Åhh vad skönt, jag trodde nästan att du blev arg på mig, vilket inte allt var meningen...Att jag sen inte alltid lyckas med mina små skämt är ju ett helt annat problem ;) Att skämta i skrift är ju inte alltid så lätt, så som det låter i mitt huvud när jag skriver låter det kanske inte alls i ditt huvud när du läser...
Men, everything´s back to normal...
Och du, ta ut tubsockorna nu...det kan inte vara bekvämt :D

Laila och Johan sa...

ha, ha, ha, förlåt... men du är underbar!!!!!

Mel sa...

Jag har bott på college i Australien, två toalett "rum" med tre toalettbås i vardera, plus tre dushbås i vardera, 50 studenter, you do the math... Toalettskräck is no more. DET är den terapin du behöver ;)

Och innan du botar tolettskräcken ska du aldrig resa i Asien. Hål i golvet, säger bara det. Hål i golvet och flip flop sandaler...

dddd sa...

Emelie: Nej, för sjutton. Det krävs en jäkla massa för att jag ska bli arg, hahaha! Om jag inte har PMS, så klart. För då jävlar. :D
Loppanlej: :D
Mel: Oooo... Jag har faktiskt gått på sådana där hål-i-golvet-toaletter. Vi bodde utomlands när jag var liten. Med det i åtanke, borde jag ju vara rätt härdad. Men icke. :P

A fistful of me sa...

Du har så rätt så om Taizé! Det var skit(haha)kul! Jag konfrimerade mej för att få åka. Toaletterna är så äckliga, för att inte tala om duscharna, använda tamponger i duschen, ingen ovanlighet! :S Just för att dom toaletterna är enda alternativet så blir man härdad. På resan ner så var dom offentliga toaletterna vida autobahn superfräscha, vilka toakontraster! Lycka till med bajsskräcken nu! :D

Fröken Lund sa...

Jag glömde förresten säga att jag och nämnda expojkvän ofta brukade säga "Bajs på dig" istället för "Hej på dig" och "Jag älskar dig". Ett litet avdramatiserande av bajset helt enkelt. :-)

Missy sa...

En kliniskt städad lägenhet och nylagad mat? Wow! Om inte det är romantik så vet jag inte vad som är. Allvarligt! Hm. Tror att jag ska hänvisa sambon till detta inlägg...

dddd sa...

A fistful of me: Tamponger i duschen? Precis som här hemma med andra ord. Ahahahaha!
Fröken Lund: Det ska jag börja säga jag med. Vad det än gäller. Bajs på dig! :D
Missy: Plötsligt händer det. Faktiskt. :D