lördag 27 januari 2007

Come to the Caaaabaaaareeeet...

And Liza it is...

Så.

Någon som har några bra tips på hur man trimmar benen* på mindre än en vecka? (Gärna något som inkluderar semlor och choklad)

*Och magen. Och rumpan.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm, fäst en pinne på huvudet med ca 1.5 meters räckvidd. Knyt fast lämplig tråd med en semla på och sen är det bara att jaga den. Good Luck!

Kerstin sa...

Hahaha - det är nog rätt kört. Men jag tror visst att dina ben duger. När folk anmärker att jag skulle ha stabbiga ben säger jag bara att det är muskler :)

turbotrollet sa...

Ät som en höna, skit som en elefant?

turbotrollet sa...

Fast det funkar inte på mig. x)

dddd sa...

Hotness: Vilken superbra idé!!! Måste prova med en gång!!!
Kerstin: Jag försöker köra med det när det gäller min mage. Att det finns muskler där under, bara jag trycker riktigt ordentligt och spänner mig som satan... :D
Turbotrollet: Hahahahaha! Vänta, måste testa...

Anonym sa...

Det var ju som sagt bättre förr....gammalt hederligt "gummibands-vibrations-gympapass", du vet sånt man spänner över rumpan eller låren som skakar alla delar på plats. Har hört det ska vara effektivt, medan bandet jobbar på så kan ju du slappa med gotti gotti.

henover sa...

Bara äta en semla och en chokladbit om dagen? ;)

Caravaggio sa...

Du kanske ska satsa på en sån här elektroniskmojäng man fäster på kroppen. Dom är väldigt på populära i Italien åtminstone, eller tjaaåå, så populära är dom väl inte men det är svårt att glömma reklamerna för dom...

Anonym sa...

Till en början (typ klassat "övrigt") vill jag bara påminna om hur grymt bra du är på att skriva. Grömt, ju! :D
Tips (funkade lite smått för mig iaf):
1. Håll dig enormt sysselsatt utanför hemmet, ta INTE med dig någon form av pengar när du går till stan och köp inte hem nåt (ÖVERHUVUDTAGET) som är gott och onyttigt.
2. Ät frukt. Frukt, frukt, frukt. Granatäpple speciellt. Hur gott som helst. Och motsvarar 0 points! :D
3. Drick. Drick, drick, drick. Enormt mycket. Vatten, inte lightcola eller nån form av läsk överhuvudtaget. Och inte sprit, man förbränner ingenting (nämnvärt) sex timmar efter att ha druckit någon form av alkohol (typ).
4. Äppelciderpiller. Det gör att man är jättemätt (dvs mår jätteilla, kan ju ses som både för- och nackdel, hahaha) i flera timmar. Och sänker faktiskt sockersuget! Men dyrt som schatan :/
P.S. Om det spricker efter en halvtimme föreslår jag att du käkar några semlor till och berömmer dig själv för att du försökte!! :D

Anonym sa...

Jag har inga bra tips till dig, men jag har en utmaning och hoppas att du antar den!

dddd sa...

Annakristina: Alltså. Vad hände med de där banden? Jag blir lite nyfiken. :D
Malin: Noterat! :D
Caravaggio: Elektronisk mojäng? Kan man kombinera med semlor? Annars får det vara. :)
Anonym: Vad snäll du är! Tack, vad glad jag blir! Hahahaha! Men granatäpplen kostar ju hur mycket som helst. Jag köpte druvor häromdagen och höll på att dö när jag stod i kassan. 50 spänn!!! För friggin' druvor! Raaaah! Det är ju för fasen billigare att köpa i flytande form. Jag har äppelcidervinäger hemma. Kan man inte dricka några teskedar i vatten? Har hört att det ska vara...eh, nyttigt. Fast det smakar ju bajs.
Tack för tipsen! :D
Lina: Ska kika! :)

Anonym sa...

Dom där banden...ja, inte vet jag igentligen, tänkte på dom där gamla gympafilmerna där tanterna stod på rad i likadana små käcka baddräkter och fick fläsket bortvibrerat...måste ju funka, nån nytta måste det ju göra.

dddd sa...

Man kanske kan bygga en själv? :D Pojkvännen håller om mig med ett stort gummiband och skakar mig som bara den! Briljant!

Fröken Lund sa...

Ha ha ha. Eller så fäster du gummibandet vid en tvättmaskin när den ska centrifugera?