fredag 26 januari 2007

Sizzlin' hot

Sally Bowles i Cabaret. Volià ze maskeradkostym.

Nu är bara frågan: jag ser inte ut så där.

Och: hur ska jag göra för att kunna se ut så där?

Jeez... Kanske lika bra att skippa Sally, köpa lite gula kläder, klistra på svart maskeringstejp på sidorna, sno sambons samurajsvärd och gå som Uma i Kill Bill. Men Sally är ju hot. Hot, hot, hot! Det är bara det att när jag ser mig själv i den där hatten, då förvandlas Sally Bowles plötsligt till Helan. Och jag vill inte gå som Helan. Jag vill vara hot, för tusan! Och, nej. Sambon vill inte gå som Michael York. Sambon ska gå som Tom Cruise i Collateral. Det vill säga jobbkostym och pistol. Och, nej, jag tänker inte gå som Jamie Foxx. Jag är lite för... blek. Pffft... Tacka vet jag Sally. Hon är hot. Hot, hot, hot. Sizzlin' hot!

11 kommentarer:

turbotrollet sa...

"Måste" ni vara karaktärer ur filmer eller vad som helst? Jag är själv svag för heta kostymer, inte för att jag äger någon.. alls.. själv. Men det finns en hel del snygga där ute! =)

http://www.eliteladies.se/varor.asp?hkat=kl%E4der&ukat=playsets&vara=la83113&b=
Eller en het banan?

http://www.starcostumes.com/items/Banana_Costume_Adult_Plus.aspx

xD

turbotrollet sa...

OM du nu kan se dem? hmz.. hur fasen gör man klickbara länkar dååå? blää

Anonym sa...

Jag gillar Liza skarpt i Cabaret, men inte är väl Uma i Kill Bill ett nerköp? Det är bara en annan jäkligt cool brud. Kör på Uma, det är aldrig fel. :-)

Tom Cruise? Prata honom tillrätta! Tom Cruise har ju gått och blivit scientologernas Jesus... Pust! Gör sambon en tjänst. Låt honom slippa vara Michael York (inte så putslustigt kanske) och ge honom en flöjt, så kan han vara Bill.

Han får inte vara Tom, men i gengäld räddar du honom från att vara Michael...

Even Steven, bruden.
;-)

Anonym sa...

men om du tycker Liza är hot..hur ska det då gå med Uma? hon är väl ändå det hetaste över 1.70 i den här världen?..skulle vara du som "pull it off" då möjligtvis..fan..måste nog slå på filmen nu..köpte den ändå för 2 månader sen.. :)

Anonym sa...

Jag röstar också på Uma! Hot hot hot, och det ska man ju såklart vara på maskerad. Gula tighta kläder och lite svart tejp bara - perfekt!

dddd sa...

Turbotrollet: Det är kändistema, men jag ska kolla in den där länken! Banana Costume? Hahahahaha! Måste kolla...
Rosetta Sten: Dessutom var det jag som kom med tipset. Jag är dummast i världen. Han föll ju direkt. Köpt pistol och allt. Så, Tompa it is. Och Kill Bill känns mer och mer coolt ju mer jag tänker på det... Hmmm...
Jerk: Uma är ju också hot. Kolla på filmen för tusan! Vet du - ska nog göra det jag också. För att få lite inspiration. :D
Em: Nu blir jag faktiskt riktigt sugen!

Anonym sa...

Min förra chef var Uma i Kill Bill på vår senaste maskerad - kan fråga om du kan låna hennes "Pussy Wagon" nyckelring :-) Och kanske den gula dräkten...

dddd sa...

Nope. Det blir inte Uma. Det blir förmodligen Liza.

J sa...

Ha, ha! Jag var Uma på Halloween med gula kläder och eltejp. Fattar nu att det är det ultimata tecknet på osexighet??

dddd sa...

Hahahahaha! Maskeringstejp som är så sabla sexigt!!!!! :D

Mel sa...

Jag har sett tjej på maskerad med BARA maskeringstjep. Det var lite....skumt?

Själv gick jag och en kompis som Mulder och Scully på 90-tals fest för nåt år sen. Det var lätt att klä ut sig, krävdes bara en dräkt och en kostym och alla kände igen oss direkt. Fast bara när vi gick tillsammans, om vi skiljde på oss vart det lite svårare....