söndag 14 januari 2007

Recension: Crank

Berättade jag förresten om den där filmen? Där han som spelar huvudrollen hade fått något slags gift i kroppen och var tvungen hålla igång adrenalinet hela tiden, annars skulle han kola vippen?

Så. Hur håller man uppe adrenalinet på bästa sätt? Några förslag?

Bungyjump?

Fallskärmshoppning?

Leka med krokodiler?

Näääää...

Sex såklart*.

Kul film det där.

Slut på recension.

*Och nässpray

8 kommentarer:

Mary Lady Luck sa...

Lame macho-film det där, det visste jag. Men huvudrollsinnehavaren var ganska rolig på ett MMA-event jag och mannen såg nyligen; han var totalt ointresserad av att pusha för sin egen film, han ville snacka om matcherna. Och sånt är ju ganska kul om man gillar MMA. Vilket jag gör.

dddd sa...

Ännu värre: min pojkvän IMPORTERADE DEN FÖR X ANTAL HUNDRA KRONOR!

WTF?

De pengarna kunde gått åt till betydligt roligare saker. Som... tja, betydligt roligare saker. Bara för att han är kär i Jason Statham, eller vad han nu heter. Jeez...

Anonym sa...

Your boyfriend is so gay :p

Anonym sa...

Låter så.... trist... kom med något nytt, liksom.

Håller med Mary. MMA är tusan så mycket roligare än en massa sex och snusk ;-)

dddd sa...

Miss E: Jag vet.
Maria: Gode tid, ja! Seriöst. Hur spånar man fram en sådan film?

dddd sa...

Och MMA är grymt.

ajja sa...

Såg filmen för ett bra tag sen och satt med andan i halsen ilmen genom. Men sexscenen va ganska komisk faktiskt! Från att vägra till att slå till honom när han drar sig ur inför 8468654864 åskådare. Jag hade slagit lika hårt!! muahahaha.

dddd sa...

Ja, den var ju inte dålig. Men att importera den dyrt - det stör mig något fruktansvärt. Såååå bra var den inte, hahaha! Men, OK, lite cool. Och så här i efterhand kan jag hålla med om att det var lite komiskt. Liiite. ;)