måndag 26 mars 2007

Charlie

Efter att ha sett dokumentären om män som diggar silikondockor googlade jag sajten som sålde dem på nätet, men jag kunde liksom inte med att skriva ut adressen när jag skrev det där inlägget (scrolla). Tänk om någon halkar in på min blogg som av en slump. Nog för att jag inte har alla hästar hemma, men jag måste för fasiken dra gränsen någonstans. Men nu kvittar det. Nu öppnar vi burken och låter maskarna kräla ut.

Mina damer och herrar.

Får jag presentera...

Charlie.

Fjärrkontroll ingår ej. Beställ nu och få en nätbrynja på köpet. (Alla män har nätbrynja. Alla. Och alla tjejer är kåta. Alla.) De mer... vågade bilderna på Charlie får ni leta upp själva. DÄR drar jag faktiskt gränsen. Faktiskt.

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Jesus. Men jag måste säga att han är väldigt vältränad för att vara en soffpotatis.

13 kommentarer:

Missy sa...

Gaaaaah! Mina ögon! Mina ögon!

vajlan sa...

men du, har du kollat om de har rymddockan kvar? nån av dockorna kunde man få utan hår o så blåmålad eller hur det nu var. undrar sa flundran om den hade spetsiga öron med. du tror jag skojar? i wish...

vet du hur mkt jag länkade till det här när jag upptäckte det. de där jädra dockorna hemsökte mig i mina drömmar o det är inte för jag var sugen på Charlie precis... inte den där plattbröstade nästan-barnet heller o inte hon med jättelökarna heller. gosh. när kommer de stora damer för alla Fat Admirers? och alla andra varianter som faktiskt folk vill ha hellre än plast-Silvstedtskor?

Fröken Lund sa...

Ja visst var Charlie en syn för gudarna. Varför ser han så himla clueless ut?

Visst är det väl underligt att t.om. om man köper en karl som är en docka så sitter den jäveln framför tipsextra med ölen i ena handen och fjärrkontrollen i andra handen, om han inte är busy med att klia sig i skrevet vill säga.

Undrar om han fiser och petar i näsan också. ;-)

(Var bara tvungen att lägga ut texten för att provocera Fredrik lite. He he).

lucy sa...

stackars charlie. måste va asjobbigt ju att vara så ståndaktig hela tiden... jag tycker inte riktigt ni tar hänsyn till hans känslor! dockor har faktiskt också känslor!

eller vänta, hur var det nu...?

jag är förstörd.

Ivana sa...

Det är så sjukt det där!!! Ja jag finner inte ens några ord!

Miss KeepYourDistance sa...

Missy: lugn och fin. Det där var ju en påklädd bild. Inga farligheter alls. Charlie i shorts och skjorta. Ett riktigt charmtroll. :)
Vajlan: Alltså, jag hittade ingen rymddocka. Allvar? Jag skulle vilja ha en sådan själv i så fall. Det skulle bli min nya polare. Har hon dessutom spetsiga öron är ju det bara en trevlig liten bonus. Jag skulle döpa henne till Karin. Karin Spock. Vi skulle knata runt på stan tillsammans (läs: jag puttar henne framför mig på en liten kontorsstol) och skämta om ditten och datten och sitta på uteserveringar och filosofera och jag slutar nog där för nu börjar det balla ur totalt. Ojojoj.
Fröken Lund: Hahahaha! "Will fart on command". Ahahahaahaaa! Jag döör. Alltså, ser han inte lite... spansk ut? Charlie? I'd go with Carlos.
Lucy: jag kan inte sluta skratta nu. Fatta att jag kommer sitta och kolla igenom alla era kommentarer imorgon efter tentan och skratta lika mycket då också. Vilket jag kommer behöva. Tentafiasko here I come!
Ivana: Men tänk vad bra ändå. Man kan ju tjata hål i huvudet på honom utan att han svarar tyket tillbaka.


Alltså. Folk där ute: ni måste leta upp bilden av Charlie i badkaret. *vrålar av skratt*
Snälla. Gör det. För min skull.
Jag vägrar länka till den här. Min mamma kanske läser.

Jerk sa...

Mja..Charlie var väl inte riktigt min typ..mer förtjust i Leah eller Celine ;)

Fröken Lund sa...

Jag har sett alla länkarna av Carlito och även de in da bath tub. Jag gillar speciellt hur han sträcker sig efter handduken på en av bilderna. Som att han fått nog av badkaret. Ha ha ha!

Asha sa...

OMG! Hjälp!
Bilden när han sitter med fjärrkontrollen i ena handen och.... Charlie i andra var också, hrm, intressant.

Mary Lady Luck sa...

Näe, Charlie var inte my cup of tea. En Al Pacino-docka däremot, då skulle jag nog kunna tänka mig ett banklån. Så kan jag också vakna mitt i natten och köra loss utifall att E inte är sugen ha ha ah aha ha!

Anonym sa...

Fröken lund: Försöka duger! ;)

Miss KeepYourDistance sa...

Jerk: Surprise, surprise. :P
Fröken Lund: Hahahaha! Ja, jävlar. Jag ska bokmärka den där sidan.
Asha: Visst är det alldeles... alldeles... strålande? :)
Mary: Ahahaha! Jag var på vippen att skriva "får jag låna". Fräscht värre, hahaha! :D

Mary Lady Luck sa...

Sharing is caring :)