onsdag 7 mars 2007

Jag skulle bara se om min lins låg här någonstans

Rahahahahaha! Aahahahaha! Jag ser framför mig hur jag hoppar lite diskret i duschen på gymmet (scrolla), halkar till och liksom flyger ut och landar på det äckliga kakelgolvet. Klatch! Helnäck. Med tvål i ögonen. Sprattel, sprattel. Kan någon hjälpa tant upp? Tant har stukat rumpan.

Hur fasen ska jag kunna koncentrera mig på fonetik nu. Hur?

12 kommentarer:

Emelie sa...

Ha ha ha... Stackare! Men det låter som att det såg väääldigt roligt ut!

Anna sa...

haha, ooh hoppas du inte slog dig.
Utbrast dock i ett gapskratt när jag läste - sorry. Skadeglädje är den enda sanna glädjen...

Fröken Lund sa...

Det lär ju få samma effekt som en farbror som vill bjuda barn på godisklubbor. "Hjälp nu tant som ligger här och krälar på golvet.. Hö hö."

:-D

A fistful of me sa...

Haha stukat rumpan, undrar hur det känns! ;) Hur går det med bajs-fobin? Går det åt rätt håll? Jag skrev lite om bajs idag, funkar det som terapi tro? :)

A fistful of me sa...

Jo jag undrar förresten en sak, hur gör man för att se hur många besökare man har på bloggen? Är det profile views som gäller då eller? Har läst att du har koll på det dära! :D

dddd sa...

Emelie & Anna: Neej, neeej, det har aldrig hänt. Men det är ett tänkbart scenario, eftersom jag har för vana att hoppa i duschen, som jag skrev i ett tidigare inlägg, hahaha! Ingen stukad rumpa - ÄN. ;)
Fröken Lund: Hahahahaha!
A fistful of me: No worries, jag har inte stukat rumpan. Ännu. ;)
Jag har lagt till min blogg på Bloggtoppen och Blogrankers. På så sätt vet jag hur många som tittar in, på ett ungefär. Fast jag har inte kollat på ett tag. Ska nog ta och göra det nu. Blir lite nyfiken.
Det är inte alls svårt. Gå till bloggtoppen.se (eller klicka på någon av mina loggor längst ner så kommer du dit automatiskt) och följ bara instruktionerna. Behöver du mer hjälp så hör av dig. :)

Anonym sa...

Moahahahahaha!

ååå jag tror jag avlider av skratt! :D

Tack!

dddd sa...

Fredrik: :D

A fistful of me sa...

Tack för hjälpen! :D Får se om antalet besökare blir fler än noll! :D Passa rumpen, en stukad rumpa kan nog bli lite jobbigt! :D

Anonym sa...

Livet är hårt för dig, kära miss KYD ;-) Vilka prövning du går igenom!

Hoppas rumpan kryar på sig!

- sa...

Tack för det, nu fick jag obehagliga bilder i huvet. :-X Jag som redan är nojig när jag står i badkaret slash duschen. Inte för att jag nånsin skulle våga ta ett skutt..det räcker så bra med att jag har halkat en gång när jag försiktigt skulle kliva ur badkaret efter duschen. *asg* Jag tror jag sitter ner och duschar i fortsättningen..visssel

dddd sa...

A fistful of me: Så lite så. :)
Maria: Rumpan mår bara bra. Har inte halkat - än. ;)
Jr: Badkar? Nu blir jag avis... :)