lördag 10 mars 2007

Oh baby

Bebisar är väldigt söta. Efter att ha klämt på, gullat med, psykopatvinkat till samt gjort konstiga miner åt en kompis två månader gamla lillkille större delen av eftermiddagen har jag kommit fram till att jag nog också vill ha en.

Någon gång.

Framsteg.

9 kommentarer:

Anonym sa...

hehe.. de är väldigt söta när de ploppar ut o två år framåt. sen blir de Onda dockan. nej, allvarligt talat, du kan kolla på mina söta glin du vet var, o så ska du veta att jag tittar på Melodifestivalen med lillan inte bara för att utan för att du skrev som du gjorde om det hela!! gaaah, lättpåverkade Vajlan!

dddd sa...

Nice. Trevligt att locka fler i fördärvet, hahaha! Har du bilder där borta? Det visste jag inte. Ska kika på det. :)

Missy sa...

Jag har sagt det förr och blir tydligen tvungen att säga det igen: You sick little puppy!

- sa...

Inte för att jag vill förstöra dina framtidsvisioner...men söta bebisar är inte söta så länge. Bara fram till nattvaket ungefär. För att inte tala om treårstrotset, fyraårstrotset, femårstrotset och PUBERTETEN!

Fråga mej, jag har en som gått igenom alla stadierna, och är nu tonåring. Hujedamej! Närå, hon är söööööt. Såklart. Fast man vill adoptera bort henne ibland..nä så jag säger..såklart inte!

Fröken Lund sa...

Jag med! Tänk, en liten bäääääs.

:-)

dddd sa...

Missy: Bebisar tar fram det värsta i mig. :)
Jr: Hahahaha! Ja, lätt är det knappast. Jag har syskon som är 16 resp 18 år yngre än vad jag är. Ska bli kul när de kommer upp i tonåren. Not. :P
Fröken Lund: Ja, tänk! Jag blir alldeles varm bara jag tänker på det. :)

J sa...

Det är den biologiska klockan som tickar högre och högre för varje år, snart går det inte att värja sig längre! Gud, vad mysigt det blir!!

Fru Choklad sa...

Japp! Bebisar är magiska! Jag minns när jag fått sonen. Jag kunde inte slita ögonen från honom han var så mjuk och luktade så gott! Det gick inte att sluta klappa och krama honom. Nu är han 7½ år och jag tycker fortfarande att det är härligt att krama och pussa på honom. (Får fortfarande göra det rätt ofta faktiskt.) Det som är häftigt nu när han blivit så stor är att upptäcka världen ur hans perspektiv!(Läs mitt inlägg om konversationens ädla konst som handlar om två sniglar så kommer du förstå vad jag menar.)
Och snart om max 1 vecka (om jag får bestämma, vilket jag inte fått hittills) kommer jag att ha min lilla dotter i famnen istället för i magen!!!!!!

Anonym sa...

När de sover kan man ha hur många som helst....

Annars är de trevligare att låna en stund eller två.

*ler* närå så farligt är det inte... men de är "billiga" ibland. Hehe