måndag 19 mars 2007

Jävla land

Stormbyar, regn, hagel, snö... Snart börjar det regna svavel, jag lovar. Domedagen nalkas. Och jag som lagt ner över 10000 spänn på mina tänder. Go figure. :(

10 kommentarer:

Ivana sa...

Jag är övertygad om att jag bara drömmer. Egentligen är det soligt ute, asfalten är naken & blommorna doftar gott. Det jag ser när jag tittar ut genom fönstret är sockervadd & därför kan jag konstatera att jag drömmer. Ja just det.

Kerstin sa...

Ja, fyfan vad trist väder...

Miss KeepYourDistance sa...

Ivana: Fast det börjar klarna nu. Domedagen kanske inte nalkas riiktigt ännu. Passa dig. När man börjar se sockervadd är man illa ute... Fast om du bara drömmer om det är det ju iofs OK. :)
Kerstin: Du ska ju och resa igen snart. Undrar om det blir till varmare breddgrader. I så fall hänger jag med. Jag kan åka som handbagage. :)

Missy sa...

Ja, bajs är vad det är :(

Annie sa...

Agree, bedrövligt väder.
Att gå i ide och vakna upp när det är vår på riktigt känns som en riktigt bra idé...

vajl sa...

du har mejl på bappelsinen! :)

JR sa...

Ja fan, här har det kommit sånt där snöblandat småspik och blåst heeela dagen och nu snöar det. Stora tunga blöta snöflingor, och mycket. Aprilvädret som kommer en vecka tidigt..men icke förtvivla, snart kommer våren, för den kommer iår med. Och rätt var det är är det sommar och 36 grader varmt i skuggan och då kommer vi också klaga. I alla fall jag.*fniss*

Maria Byström sa...

10 000? Som i TIO tusen? Jag får yrsel. Säg att det inte är sant...

Miss KeepYourDistance sa...

Missy: Bajs var namnet.
Annie: Gå i ide låter som en förträfflig idé!
Vajlan: Jag kollade. Inget mail. Är du säker på att du skickade till rätt adress? Du menar väl min hotmailadress (inte för att jag har så värst många andra...)?
Jr: Ja, varför är man aldrig nöjd? Fast just nu hägrar det fint med 36 grader (as if) och strålande sol. *längtar* :)
Maria: Du har rätt. Det är bara en ond dröm och jag vaknar snart. Inte. Och då kom jag ändå billigt undan. Det inkluderar besök hos akutmottagning där jag lagade provisoriskt, undersökning hos vanliga tandis, rotfyllning+lagning, två lagningar till i två tänder som behövde... ehm... lagas, antar jag, putsning, bettskena, eltandborste och en jävla massa flourtabletter. Men jag har jäkligt fina tänder. :D

vajlan sa...

nej nej, på det där stället där vi är överåriga båda två. tänkte du skulle få se mitt pärlställe. men jag kan skicka länk på hotmailen om jag bara lyckas komma in där, det har varit knöligt i dagar.