onsdag 14 mars 2007

Gapa stort och ge mig pengarna!

Det är vår, solen skiner och jag firar med en liten tur till tandläkaren. Laga hål is the shit. Nästan lika shittigt som att spana på hajpade giraffarmband. Väldigt kul att se vad folk tycker. Jätteroligt. Än så länge har kommentarerna varit väldigt snälla. Kom igen. Ni kan bättre än så. Jag ber ju om det, för sjutton. Ju mer ni slaktar, desto roligare.

Med det inte sagt att jag låter det påverka min uppfattning om le bracelet ifråga. Nooo. Jag diggar det fortfarande. Men det är ju bara att inse faktum. När mina tänder är helt fria från hål får jag vara glad om jag har råd att köpa ett paket nudlar, let alone ett giraffarmband för x antal hundra. Jag vet inte. Kanske lite väl... brackigt. Kanske inget man knallar runt med i skolan. Eller så är det kanske just därför som det skulle vara så ball. Kanske.

Det som hajpas i bloggvärlden hajpas väldigt sällan i den verkliga världen. Weird. Ibland undrar jag vilken värld jag egentligen lever i. Hm.

6 kommentarer:

Mary Lady Luck sa...

Haha, ja det stämmer att bloggvärlden är en liten bubbla. Ibland går jag förbi någon parkas-tjej med neonrosa naglar på stan och då vet jag; en fellow blogger.

Missy sa...

Jag har hört att för små vänster- (eller var det höger?)stövlar hajpas rätt hårt i Den Verkliga Världen. Men det är bara vad jag har hört ;-)

Mill sa...

No giraff för mig. Jag har en giraffmugg och det räcker bra för mig :)

miss e sa...

Det låter ju trevligt att du ska vara men ikväll är min tränings/tv-kväll så... ;-)

Anonym sa...

Bloggvärlden är en rätt intressant företeelse (beware, filosoferande på ingång).

Man skriver på ett sätt ändå om det som händer, har hänt, ska hända på ett personligt plan i den verkliga världen. Men genom bloggande så blir det ofta att man uttrycker det på ett annat och kanske mer känslofullt sätt. Det kan vara kryddat med mer ironi, argsinthet eller humor - take your pick.

Det avspeglar verkligheten, då beroende på hur personlig man är som bloggare naturligtvis, men kanske inte den verklighet man visar utåt bland de personer man vistas bland dagligen.

Äh, jag svamlar. Ni fattar poängen. Kanske. Nu går jag i alla fall hem från jobbet.

Miss KeepYourDistance sa...

Mary: Precis så tänker jag också när jag ser någon som har på sig något man sett på någons blogg. Att hon kan ha köpt plagget ifråga iaf, det slår mig liksom aldrig, hahaha! Men blir helt koko. Blogg för hela slanten. :)
Missy: Vänster. Ugh! Och den passar fortfarande inte. Jag är såååå nära att lägga ut dem på Tradera. Fasen. :(
Mill: Giraffmugg är inte så illa det heller. :)
Miss E: Vad? Åh, jaså. Det hade jag redan glömt, hahaha! :P
Fredrik: Precis! Bloggvärlden är som en liten bubbla där man skapar en... hm... annan verklighet. Faktiskt. En värld för sig. Scheisse. Man borde skriva en avhandling om det där. :)