tisdag 5 december 2006

Elvis has left the building

Det pågår visst en Elvis-festival någonstans i landet där man bland annat korar den som har den mest "Elvislika" rösten.
Fascinerande - men mest skrämmande.
Det finns alltså människor som på fullaste allvar tror att de låter som Elvis när de i själva verket låter som... som... jag hittar tyvärr inget passande ord. Stackars, stackars Elvis. Han vänder sig nog i sin grav - tvåhundra gånger bara under det där lilla inslaget som visades i tv. Ja, jäklar vad han måste ha roterat. Vrrrrrrrr....
OM han nu är död, alltså. Det är lika roligt varje gång man hör någon hävda att Elvis lever och frodas på någon ö i Karibien där han får vara ifred från omvärlden eller ingår i något skyddat vittnesprogram etc etc. Kanske kommer detta som en chock för vissa, men ELVIS ÄR DÖD DÖD DÖD. Maskmat. Det är inte särskilt svårt att räkna ut. Man måste inte vara Socrates för att fatta. Elvis var väl inte direkt känd för sin hälsosamma livstil - faktum är att han förmodligen inte alls är maskmat. Det har nog alla de där Twinkisarna som han satte i sig innan han dog sett till.
De är väl som bekant proppfulla av konserveringsmedel och skit.
Så Elvis är nog rätt välbevarad trots allt.
Välbevarad - men död.
Död, död, död.
Så det så.

Inga kommentarer: